Bliv Partner

Hos Pedestal er vi altid åbne for nye muligheder og samarbejder. Er du en talentfuld designer, producent eller forhandler, og har du gode resultater og en stor passion for funktionelt, skandinavisk design, er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du driver en eller flere kvalitetsbutikker med en relevant målgruppe for vores produkter, eller hvis du ønsker at sælge vores produkter i dit marked, hører vi gerne fra dig på wholesale@pdstl.com. Send gerne oplysninger om dig selv, din virksomhed og dit aktuelle sortiment sammen med andre relevante oplysninger om baggrunden for din henvendelse.

Hos Pedestal har vi et dedikeret design- og udviklingsteam, som hver dag henter ny inspiration og viden inden for vores designområde. Vi er i konstant udvikling og erkender, at vi altid kan bruge nye, friske input. Går du derfor rundt med det næste Pedestal-design på din skitseblok, eller ønsker du at blive en del af vores faste design- og udviklingsteam, er du meget velkommen til at sende os en mail på design@pdstl.com.

Vi samarbejder med nogle af Europas dygtigste fabrikker og underleverandører og prioriterer loyale og gensidigt værdifulde samarbejder højt. Hvis du vil producere vores produkter og har kapacitet, evner og passion for fremstilling i høj kvalitet, hører vi gerne fra dig på supplychain@pdstl.com.