FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder for at hjælpe dig bedst muligt. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Produkt

Vores TV-standere passer på alle gængse TV-modeller, da de er VESA-kompatible. VESA er en international standard for monteringshullerne på bagsiden af dit TV.

Vi tilstræber at udvikle vores produkter, så de er enkle at samle. Samtidig gør vi meget ud af den medfølgende samlevejledning, ligesom du kan tilgå samlevejledningerne her.

Man kan finde vores samlevejledninger her.

Man kan altid montere TV-boksen på bagsiden af TV-standeren med de medfølgende velcro-strips. Afhængigt af hvilken model man vælger, kan man også medkøbe en hylde. 

Du er altid velkommen til at returnere TV-standeren, hvis den ikke passer på dit TV. Start gerne med at kontakte vores kundeservice.

VESA står for Video Electronics Standards Association og er en organisation, som laver tekniske standarder til produkter som f.eks. TV.

Forsendelse

Vi tilbyder fri forsendelse i hele Danmark. Hvis du ønsker at returnere produkter, skal du selv betale fragt.

Hvis der mangler noget i din forsendelse, bedes du straks kontakte vores kundeservice. Skulle der imod forventning mangle noget i din forsendelse, vil vi straks eftersende de nødvendige dele.

Skulle du imod forventning have modtaget en forkert vare, bedes du straks kontakte kundeservice, så vi omgående kan sende den rette vare. Vi står naturligvis for returforsendelsen af den forkerte vare.

Alle ordrer, vi har modtaget inden kl. 13.00, bliver sendt samme dag. I Danmark skal man forvente 1-2 dages forsendelsestid.

Hvis din vare er blevet beskadiget under transporten, bedes du straks kontakte vores kundeservice, så vi kan sende dig en ny del eller vare.

Du modtager ordrebekræftelsen lige efter, at ordren er gennemført (maksimalt 2-3 minutter). Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du tjekke, om vores mail med ordrebekræftelsen er blevet fanget i et filter i dit mail-program. Er det ikke tilfældet, bedes du kontakte vores kundeservice her.

Returneringer

Du kan altid returnere dit produkt inden 14 dage efter dit køb. Således refunderer vi hele beløbet for dit køb.

Du kan ikke ombytte dit produkt, men vi beder dig i stedet returnere dit produkt og placere en ny ordre. Vi vil håndtere returforsendelsen og din nye ordre med det samme. 

Du kan godt samle og prøve dit produkt og efterfølgende returnere det. Det er naturligvis en forudsætning, at produktet modtages i en acceptabel stand, så varen kan sælges igen.

Hvis du ønsker at returnere dit produkt, skal du blot udskrive og udfylde returneringsformularen, som du finder under vores returneringsside. Herefter bedes du sende varen til vores lager på følgende adresse:

Pedestal ApS
Muslingevej 34
8250 Egå

Øvrige henvendelser

Hvis dit produkt imod forventning skulle have en produktionsfejl, bedes du kontakte vores kundeservice på support@pdstl.com. Beskriv gerne fejlen og medsend et billede. Vi vil straks herefter sørge for at løse situationen hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at klage over dit produkt, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at klage. Vi vil naturligvis tilstræbe at imødekomme din henvendelse, uanset hvor produktet er købt.