Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Pedestal ApS 

Generelle oplysninger 

Pedestal ApS 
Muslingevej 34
8250 Egå 
CVR nr.: 34472793 
Telefon:  (+45) 70 60 55 03
Email: hello@pdstl.com 


Priser 

Hos Pedestal ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. 


Betaling 

Pedestal ApS modtager betaling med VISA-Dankort, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Levering 

Pedestal ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag. Ordre lagt herefter sendes næstfølgende hverdag. 

Vi sender til hele Danmark med fri fragt fra 599 DKK. Varer vil blive leveret hjemme hos dig eller ved den pakkeshop, der angives ved bestillingen. 

Dine varer sendes med den mest belejlige fragt mulighed (GLS eller Postnord)

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da vores kundeservice. 

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-2 hverdage efter bestillingen. 

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. 

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb pånær betaling for returforsendelse og håndtering - svarende til 150 kr.

Reklamationsret 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Pedestal ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. 


Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen til: 

Pedestal ApS 
Muslingevej 34 
8250 Egå
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. 

Refusion 

Hvis der er tale om refusion, overføres beløbet tilbage via samme betalingsmetode, som blev anvendt til købet. Når varen returneres, bedes du medsende din følgeseddel eller faktura samt en udfyldt returneringsformular.

Fortrydelsesret 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. 

 Perioden regnes fra den dag; 
 • Hvor du modtager ordren. 
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange. 
 • Får det sidste parti eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele. 
 • Får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.  

Du har 14 dage til at returnere din ordre gældende fra den dag, du modtager varen. Vi opfordrer til, at du sender varen retur i samme emballage, som du modtag den/dem i. Omkostningerne for returneringen afholder du selv, og sammen med varen skal du vedlægge en udfyldt returseddel og sende pakken til: 

Pedestal ApS 
Muslingevej 34 
8250 Egå

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. 


Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten 

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen. 
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering. 
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. 
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret. 
 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer. 
 • Aftaler indgået på offentlig auktion. 
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt. 

Returnering 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt en udfyldt returseddel.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur på vores lager.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav eller uden omdeling. Såfremt en returpakke fremsendes til pakkeshop eller posthus, vil den ikke blive afhentet, og derfor blive sendt retur til dig indenfor 14 dage.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Skulle varen blive beskadiget under forsendelsen, så den ikke er salgbar refunderes 50% af købsværdien.

Tilbagebetaling 

Fortryder du hele dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. Herunder også leveringsomkostninger - medmindre der er tale om ekstra omkostninger som følge af eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Skulle du vælge at returnerer dele af din ordre, refunderes eventuelle leveringsomkostninger dog ikke.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig. Vi refunderer beløbet, når vi har modtaget varen fra dig. Tilbagebetaling gennemføres til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Afhentning på lager  

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores lager. På denne måde er det muligt at bestille en vare online for derefter at afhente varen fysisk på vores lager. Da varen afhentes på vores lager, så gælder samme vilkår, som når du handler på vores webshop.  
Varer kan afhentes: mandag til fredag fra kl. 10.00 - 14.00.

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig: 

Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mailadresse 
Oplysning om hvad du har købt 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Pedestal ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. 
 

Klagemuligheder – oversigt og links: 

Har du en klage over et produkt købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning 
Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby 
Link: www.forbrug.dk 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. 

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hello@pdstl.com