Returneringer

Returneringer

Du kan nemt returnere din ordre fra Pedestal. Vi tilbyder 14 dages returret på vores produkter.

Hvis du har købt en stander, må denne gerne have været samlet. Det er dog væsentligt, at den fremstår som ny, hvis du vælger at returnere din vare. Den må derfor ikke have været taget i brug. I tilfælde af, at du vælger at returnere din ordre, vil vi tilbagebetale det pågældende beløb inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre.

Det er ikke muligt at foretage en ombytning af varer. Såfremt du ønsker at ombytte dit produkt til et andet, anbefaler vi derfor, at du sender din ordre retur. Herefter er du meget velkommen til at bestille den vare, du i stedet ønsker at købe. 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav eller uden omdeling. Såfremt en returpakke fremsendes til pakkeshop eller posthus, vil den ikke blive afhentet, og derfor blive sendt retur til dig indenfor 14 dage.

Ved returnering bedes du medsende din følgeseddel eller faktura samt en udfyldt returneringsformular.

Følg denne guide, hvis du ønsker refundering:

1. Print vores returneringsformular

2. Udfyld de generelle punkter vedr. kundenavn, ordrenummer, e-mailadresse og ordredato

3. Udfyld produktinformationen enkeltvis på de returnerede produkter. Anvend kommentarfeltet, hvis du ønsker at give en uddybende forklaring

4. Pak produkterne ind i den originale emballage. Pakken må ikke beskadiges under transport

5. Vedlæg din følgeseddel og udfyldte returneringsformular

6. Hent og påsæt returlabel. Vi gør opmærksom på, at Pedestal ikke tilbyder at betale for returlabels, og at du derfor selv skal sørge for dette. Sørg for, at din returlabel dækker andre labels, der eventuelt allerede måtte sidde på emballagen

7. Send produkterne til:

Pedestal ApS
Muslingevej 34
8250 Egå
Denmark

8. Aflever pakken hos en GLS Pakkeshop. Find den nærmeste her https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops

9. Når vi har modtaget din returnering, vil vi give dig besked herom via e-mail. Du vil modtage din refusion gennem det samme betalingsmiddel, som du gennemførte dit køb med.

Uafhentede og afviste pakker

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb pånær betaling for forsendelse - svarende til 150 kr.